Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 10. Sınıflar'dan "Grease" Müzikali
10. Sınıflar'dan "Grease" Müzikali 10. Sınıflar'dan "Grease" Müzikali
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 10. Sınıf öğrencileri, dünyaca ünlü efsanevi müzikal Grease'i son derece başarılı ve etkileyici bir koreografi ile İngilizce olarak sahnelediler.

Dünyaca ünlü Grease Müzikali, Okyanus'ta sahnelendi...

Bahçeşehir Okyanus Koleji 10. Sınıf öğrencileri, 4 Haziran 2013 Salı günü, efsanevi müzikal Grease'i son derece başarılı ve etkileyici bir koreografi ile İngilizce olarak sundular.

İngilizce öğretmenleri Aysun Aksakal ve Beste Akpul eşliğinde çalışan öğrencilerin performansı izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Grease, Broadway'de ilk kez 1972'de sahnelendi ve daha sonra da dünya genelinde büyük başarılar kazandı. Jim Jacobs ve Warren Casey tarafından yaratılan müzikal, 1979 yılında Broadway tarihinin en uzun ömürlü gösterisi olarak rekor kırdı. John Travolta ve Olivia Newton'un rol aldığı sinema filmi de gişe hasılatı açısından gelmiş geçmiş en başarılı müzikal oldu.

Böyle bir faaliyete gönül veren ve büyük bir emek ortaya koyarak izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Haziran 2013, Perşembe 15:40
Okunma
:
3.592 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları