Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Star Wars Tiyatro Oyunu İngilizce Olarak Okulumuzda Sahnelendi
Star Wars Tiyatro Oyunu İngilizce Olarak Okulumuzda Sahnelendi Star Wars Tiyatro Oyunu İngilizce Olarak Okulumuzda Sahnelendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri “OSMITE” İngilizce eğitimi kapsamında, Dünya Tiyatrolar Festivali çerçevesinde 15 Mart Salı günü Bahçelievler Okyanus Koleji konferans salonunda sahnelenen “Star Wars- Episode Zero” başlıklı İngilizce tiyatro oyununu büyük bir ilgi ve coşkuyla izlediler.

Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri “OSMITE” İngilizce eğitimi kapsamında, Dünya Tiyatrolar Festivali çerçevesinde 15 Mart Salı günü, Bahçelievler Okyanus Koleji konferans salonunda sahnelenen “Star Wars- Episode Zero” başlıklı İngilizce tiyatro oyununu büyük bir ilgi ve coşkuyla izlediler. Oyunun gösterimi öncesi, sınıfta yapmış oldukları senaryo incelemesi ve role play çalışmaları sayesinde oyuna oldukça hâkim olan öğrenciler oyunu pür dikkat izlediler. Oldukça hareketli ve esprilerle dolu olan oyun öğrencileri ve öğretmenleri izlerken kahkahalara boğdu. Çeşitli sürprizlerle süslenen bu hareketli İngilizce tiyatro oyunu gösterimi sonrası, öğrenciler oyuncuları ayakta alkışladılar ve oyun çıkışı oldukça eğlendiklerini söylediler.

İngilizce’yi öğrencilerin tüm hayatına yaymayı amaçlayan Osmite programı kapsamında düzenlenen, eğlenceli ve eğitici etkinlikler bu dönemde tüm hızıyla devam edecektir. 


Haber
:
Sema Bögrek
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Ahmet Erduman
Tarih
:
23 Mart 2016, Çarşamba 07:26
Okunma
:
1.396 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları