Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | OSMITE Programı İlk Dönem İngilizce Sunum Çalışmaları Tamamlandı
OSMITE Programı İlk Dönem İngilizce Sunum Çalışmaları Tamamlandı OSMITE Programı İlk Dönem İngilizce Sunum Çalışmaları Tamamlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 5-C ve 7-A sınıfı öğrencileri “OSMITE” programı çerçevesinde hazırlamış oldukları İngilizce sunum çalışmalarını tamamladılar.

Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 5-C sınıfı öğrencileri “OSMITE” programı çerçevesinde hazırlamış oldukları ikinci ve üçüncü sunum çalışmalarını, 7-A sınıfı öğrencileri ise ikinci İngilizce sunum çalışmalarını tamamladılar. Okulda edinmiş oldukları İngilizce dil becerilerini sunumlar esnasında pratiğe dökme imkânı bulan öğrenciler, oldukça neşeli dakikalar geçirdiler.

5-C sınıfı öğrencileri “Family Tree” (Aile Ağacı) başlıklı ikinci sunum çalışmalarını ve “What Do You Look Like?” (Nasıl Görünüyorsun?) başlıklı üçüncü sunum çalışmalarını Main Course derslerinde sınıf danışmanları Sema Bögrek rehberliğinde tamamladılar.

7-A sınıfı öğrencileri de “An Amazing Place to Visit” (Gezilecek Harika Bir Yer) konulu sunum çalışmalarında daha önce gezip gördükleri ve gezip görmek istedikleri yerleri tanıttıkları sunum çalışmalarını Main Course öğretmenleri Sema Bögrek eşliğinde tamamladılar.

Öğrenciler Main Course derslerinde işlemiş oldukları her ünite sonunda hazırlamış oldukları sunum çalışmalarıyla hem derslerde öğrenmiş oldukları İngilizce dil becerilerini pratikte kullanma imkânı bulmuş, hem de sınıf arkadaşlarıyla birlikte yardımlaşarak eğlenceli dakikalar geçirmiş oldular.

Öğrencilere İngilizce’yi eğlenceli bir şekilde pratik etme imkânı veren “OSMITE” sunum çalışmaları ikinci dönemde de devam edecektir.


Haber
:
Sema Bögrek
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sema Bögrek
Tarih
:
22 Ocak 2016, Cuma 02:24
Okunma
:
1.968 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları