Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | OSMITE Programı İkinci Dönem İngilizce Sunum Çalışmaları Tüm Hızıyla Başladı!
OSMITE Programı İkinci Dönem İngilizce Sunum Çalışmaları Tüm Hızıyla Başladı! OSMITE Programı İkinci Dönem İngilizce Sunum Çalışmaları Tüm Hızıyla Başladı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi “OSMITE” programı çerçevesinde hazırlamış oldukları ikinci dönemin ilk sunum çalışmalarını tamamladılar.

İkinci dönemin bu ilk sunum çalışmasını kendi seçmiş oldukları bir kitap üzerine hazırlayan Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5-C, 5-B ve 7-A sınıfı öğrencileri hem okulda edinmiş oldukları İngilizce dil becerilerini sunumlar esnasında pratiğe dökme imkânı buldular, hem de eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Tüm öğrenciler ilgi çekici ve merak uyandıran bir üslupla sunumlarını gerçekleştirdiler. 5-B sınıfı öğrencileri ayrıca sunumunu yapmış oldukları kitapların baş kahramanlarının kılıklarına bürünerek sınıf arkadaşlarına sürpriz yaptılar. Sunumlar esnasında arkadaşlarını soru yağmuruna tutan sınıf arkadaşları ise aldıkları cevaplarla bilgi dağarcıklarına yeni bilgiler eklemiş oldular.

Öğrencilere İngilizce’yi eğlenceli bir şekilde pratik etme imkânı veren ve yaratıcılıklarını geliştiren “OSMITE” sunum çalışmaları bu dönem de tüm heyecanıyla devam edecek.


Haber
:
Sema Bögrek
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sema Bögrek, Gonca Gürbilek
Tarih
:
04 Mart 2016, Cuma 09:38
Okunma
:
1.944 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları