Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | OSMITE Programı I. İngilizce Sunumları Tamamlandı
OSMITE Programı I. İngilizce Sunumları Tamamlandı OSMITE Programı I. İngilizce Sunumları Tamamlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencileri “OSMITE” programı çerçevesinde hazırlamış oldukları ilk İngilizce sunum çalışmalarını tamamladılar. Okulumuzda edinmiş oldukları İngilizce dil becerilerini sunumlar esnasında pratiğe dökme imkânı bulan öğrencilerimiz oldukça eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi öğrencileri İngilizceyi “OSMITE” programı çerçevesinde hazırlamış oldukları ilk İngilizce sunum çalışmalarını tamamladılar. Okulumuzda edinmiş oldukları İngilizce dil becerilerini sunumlar esnasında pratiğe dökme imkânı bulan öğrencilerimiz oldukça eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Okyanus Kolejleri Ortaokulları’nda öğrencilerimiz kariyerlerinin ve çağın en önemli ihtiyacı olan İngilizce eğitimini “OSMITE” programı ile sürdürmektedirler. Bu program ile öğrencilerimiz İngilizce’yi bir ders olarak görmekten öte, not kaygısı olmadan edinilen yabancı dil bilgisini pratik olarak kullanabilmektedirler.

Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri de “OSMITE” Programı çerçevesinde kendi seçtikleri konulardan hazırlamış oldukları İngilizce sunumlarının ilkini kendi sınıflarında sınıf arkadaşlarına sunarken hem öğrenmiş oldukları İngilizce dil becerilerini pratikte kullanma imkânı bulmuş, hem de sınıf arkadaşlarıyla birlikte yardımlaşarak eğlenceli dakikalar geçirmiş oldular.

“OSMITE” Programı etkinliklerimiz coşkuyla devam edecektir.


Haber
:
Sema Bögrek
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sema Bögrek
Tarih
:
15 Aralık 2015, Salı 14:58
Okunma
:
2.121 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları