Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Öğrencileri İngilizce Sunumlarına Devam Ediyor
Ortaokul Öğrencileri İngilizce Sunumlarına Devam Ediyor Ortaokul Öğrencileri İngilizce Sunumlarına Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Ortaokul Kademesi 5-B, 5-C, 7-A ve 8-A Öğrencileri “OSMITE” Programı Çerçevesinde Hazırlamış Oldukları İkinci Dönemin İngilizce Sunumlarını Tamamladılar.

5-B ve 5-C sınıfı öğrencileri “My Typical Weekend” başlıklı sunum çalışmalarında, hafta sonları yaptıkları rutin aktivitelerin İngilizce sunumunu gerçekleştirdiler. 7-A sınıfı öğrencileri “A Fundraising Event” konu başlığı altında hazırlamış oldukları İngilizce sunumlarda, çeşitli yardım kuruluşlarına ve yardım organizasyonlarına yer verirken, bu tip organizasyonların ve kuruluşların gerekliliğine dikkat çektiler. 8-A sınıfı öğrencileri ise grup çalışması şeklinde hazırlamış oldukları İngilizce sunumlarını, konferans salonunda gerçekleştirdiler. TEOG sınavı öncesi yapmış oldukları İngilizce sunum çalışmalarında 8. sınıf öğrencileri, hem eğlenceli dakikalar geçirdiler hem de moral depolamış oldular.

Öğrencilere eğlenceli deneyimler kazandıran OSMITE İngilizce sunum çalışmalarının sonuncusu önümüzdeki ay gerçekleştirilecektir. 


Haber
:
Sema Bögrek
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Sema Bögrek, Gonca Gürbilek
Tarih
:
19 Nisan 2016, Salı 10:40
Okunma
:
1.537 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları