Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanuslular, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nı Ziyaret Etti
Bahçelievler Okyanuslular, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nı Ziyaret Etti Bahçelievler Okyanuslular, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nı Ziyaret Etti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nı ziyaret ederek, engelli arkadaşları ile güzel bir gün geçirdiler.

Okyanuslu öğrencilerden engellilere sevgi ziyareti...

Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri, 23 Mayıs 2014 Cuma günü Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nı ziyaret ettiler.

5-A Sınıfı velilerden Beyza İmik'in katkılarıyla düzenlenen geziye Ortaokul öğrencileri, İngilizce Öğretmeni Mücahit Yılmaz ile Fen ve Teknoloji Öğretmeni Habibe Aslan eşliğinde katıldılar.

Bu ziyarette Bağcılar Belediyesi'nin engelli vatandaşlara ücretsiz sunduğu hizmetleri yerinde görerek, müzik atölyesinde mini bir konser dinlediler.

"Engelli olmak hiçbir şeyi engellememeli" temalı tiyatro oyunun da büyük bir ilgiyle izlediler.

Resim atölyesinde el emeğiyle hazırlanan sergiyi gezen öğrenciler, el işi atölyesinde eserlerin yapımını yerinde gördüler.


Haber
:
Büşra CEBECİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Bahçelievler Şube Fotoğrafçısı
Tarih
:
27 Mayıs 2014, Salı 11:03
Okunma
:
2.238 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları