Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus’ta Spor, Müzik ve Tiyatro Yetenek Kulübü Gösterisi
Bahçelievler Okyanus’ta Spor, Müzik ve Tiyatro Yetenek Kulübü Gösterisi Bahçelievler Okyanus’ta Spor, Müzik ve Tiyatro Yetenek Kulübü Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji'nde Aikido ve Okçuluk Yetenek Kulübü ile Müzik ve Tiyatro Yetenek Kulübü öğrencileri, yıl sonu gösterilerini başarıyla sundular.

Okyanus Kolejleri'nin eğitimde fark yaratan uygulamalarından olan Yetenek Kulüpleri, yıl sonu gösterilerini sergiliyorlar...

Bahçelievler Okyanus Koleji Müzik ve Tiyatro Yetenek Kulübü ile Aikido ve Okçuluk Yetenek Kulübü öğrencileri yıl sonu gösterilerini 22 Mayıs 2014 Perşembe akşamı veliler ve öğretmenlere sundular.

Spor Yetenek Kulübü öğrencileri, Aikido Öğretmeni Cihan Bağcı ve Okçuluk Öğretmeni Eda Şentürk eşliğinde performanslarını sergileyerek alkış aldılar.

Müzik Yetenek öğrencileri ise orkestra ile ortak bir çalışma sunarken; keman, gitar ve vurmalı çalgılardaki solo performanslarıyla da bireysel yeteneklerini gösterme imkanı buldular.

Tiyatro oyunlarıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan öğrenciler; gösteri sonunda bütün bir sene eğitimlerinde kendilerine öncülük eden öğretmenler Ezgi Tekin, Hakan Kılıçoğlu, Buğra Yiğitoğlu, Erkan Horzum ve gösteride emeği geçen bütün öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Hep birlikte “Hayat Bayram Olsa” şarkısını söyleyen öğrenciler, bu güzel geceyi mutlulukla tamamladılar.

   


Haber
:
Büşra CEBECİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
02 Haziran 2014, Pazartesi 09:55
Okunma
:
3.162 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları