Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus'ta Seçim Heyecanı
Bahçelievler Okyanus'ta Seçim Heyecanı Bahçelievler Okyanus'ta Seçim Heyecanı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Demokrasi Eğitimi Projesi” kapsamında yapılan okul meclis başkanlığı (temsilcisi) seçimi Bahçelievler Okyanus Koleji'nde büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Bahçelievler Okyanus Koleji 2,3,4,5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencileri sınıflarını seçimlerde temsil edecek bir başkan adayı (sınıf temsilcisi) belirleyerek seçimlere başladı. Tüm adaylar, bir hafta boyunca kendilerini diğer öğrencilere tanıtıp, propaganda süreci yürüttüler. Bu süreç sırasında adayların resimleri panolara asıldı, adaylar sınıflara girip kendilerini seçmenlerine tanıtarak el ilanları dağıttılar. Adaylar, tüm okulun katılımıyla gerçekleştirilen bayrak töreninde yaptıkları konuşmalarla propaganda süreci tamamladı. Öğrencilerin aktif katılımı ve desteğiyle yürütülen bu tanıtım süreci sonrasında seçimler yapıldı.

Seçim günü rehberlik servisinde paravan, seçim sandığı, evet kaşeleri ve seçmen pusulaları kullanılarak tam bir seçim ortamı hazırlandı. Öğrenciler sınıf sınıf rehberlik servisine gelerek, gizlilik çerçevesi içinde oy kullandılar.

Seçimin ardından gün içerisinde sandıktan çıkarılarak sayılan oylar ile 2014-2015 Eğitim Öğretim Sınıf Temsilcileri ve Okul Meclis Başkanlıkları belirlenmiş oldu. En fazla oyu alarak seçimleri kazanan İlkokul Meclis Başkanı Egehan YILMAZ, Ortaokul Meclis Başkanı Aris ÖZÇELİK oldu.  


Haber
:
Mete Doğanay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Derya YÜZÜGÜLER
Tarih
:
27 Ekim 2014, Pazartesi 21:39
Okunma
:
2.209 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları