Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus'ta "Reading on the Pillows" Etkinliği Düzenlendi
Bahçelievler Okyanus'ta "Reading on the Pillows" Etkinliği Düzenlendi Bahçelievler Okyanus'ta "Reading on the Pillows" Etkinliği Düzenlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Ortaokulu 5-C Sınıfı öğrencileri English Street haftası kapsamında "Reading on the Pillows" etkinliğini yaparak İngilizce kitap okudular.

"Reading on the Pillows" etkinliğinde, 5-C Sınıfı ögrencisi Irmak Şengelir en sevdiği roman kahramanı Rapunzel kılığına girerek arkadaşlarına hem sevdiği kitabı İngilizce olarak okudu hem de kitap hakkında arkadaşlarına İngilizce sorular sordu. Soruları merakla dinleyen öğrenciler sorulara cevap vererek aktif katılım sağladılar.

Nisa Okur ve Aleyna Cingiler adlı öğrenciler de keman ve gitar çalarak arkadaşlarına eşlik ettiler. Öğrenciler ayrıca sınıfa kendi okumuş oldukları kitapları da getirerek sınıflarını minik bir kütüphaneye çevirmiş oldular.

Okumuş oldukları kitaplar hakkında sohbetler eden öğrenciler etkinlik boyunca hem neşeli dakikalar geçirdiler hem de kitap okumanın önemini vurguladılar.


Haber
:
Sema Bögrek
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sema Bögrek
Tarih
:
01 Ocak 2016, Cuma 16:25
Okunma
:
1.655 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları