Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı
Bahçelievler Okyanus'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı Bahçelievler Okyanus'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni ve Öğrencileri Tarafından "Gelin Birlik Olalım" Konulu Kutlu Doğum Programı Düzenledi.

Kutlu doğum programı, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Emine ATAYİ'nin açılış konuşması ve Hafız Mustafa Duman hocanın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Düzenlenen program; öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından ilgiyle izlendi.

Sinevizyon gösterimi, ortaokul öğrencilerinden oluşan okul korosunun seslendirdiği ilahiler, ilkokul kademesinin sevimli miniklerinin ilahileri, orotoryo gösterileri ve okunan naatlarla devam etti.
Ünlü kum ressamı, Ömer Faruk Elmas'in kum sanatıyla olan gösterisi büyük bir beğeniyle izlendi ve izleyicilerden büyük alkış topladı.

Peygamberimize Mektup yarışmasında dereceye giren 7.sınıf öğrencisi Eylem ENGİN yazdığı mektubu okurken ve 8.sınıf öğrencisi Berra ÖZTOP'un Peygamberimizin hayatını anlatan 40 yaşındasın şiirini sunarken, salondaki herkesi duygulandırdı.

“Hz. Peygamberi görseydiniz O'na ne söylerdiniz?” başlığında, öğrencilerin düşüncelerini paylaştıkları röportajların video gösterimi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Seçmeli Kur'an-ı Kerim kulübü ve etüdünde Kur'an'a geçen öğrencilere, hediyeleri öğretmenleri tarafından takdim edilerek program sona erdi.


Haber
:
Hülya İmik
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Ahmet Erduman
Tarih
:
19 Nisan 2016, Salı 10:54
Okunma
:
1.807 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları