Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Ortaokulu’nda Salih Memecan Söyleşi ve İmza Günü Etkinliği
Bahçelievler Okyanus Ortaokulu’nda Salih Memecan Söyleşi ve İmza Günü Etkinliği Bahçelievler Okyanus Ortaokulu’nda Salih Memecan Söyleşi ve İmza Günü Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji'nde Rehber Öğretmenler Eda Özcan ve Merve Özkapı, “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında 19 Ekim Cuma günü konferans salonunda ünlü karikatürist Salih Memecan’ı öğrencilerle buluşturdu.

Bahçelievler Okyanus Koleji'nde Rehber Öğretmenler Eda Özcan ve Merve Özkapı, 19 Ekim Cuma günü “Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” projesi kapsamında ünlü karikatürist Salih Memecan'ı öğrencilerle buluşturdu. 

“Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün” Projesiyle hayallerindeki meslek gruplarına sahip kişilerle söyleşi etkinliğine katılan öğrencilerimiz “Karikatürist” mesleğini tanıdılar. Limon ile Zeytin, Sizinkiler gibi karikatürleri dünyaca ünlü dergi ve gazetelerde yer alan Salih Memecan meslek hayatı ve kariyerine dair paylaşımlarda bulundu, öğrencilere karikatür çizim tekniklerinden bahsetti. 

Etkinlik bitiminde Salih Memecan ortaokul öğrencilerinin kitaplarını imzaladı. 


Haber
:
Merve Özkapı
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Özkapı
Tarih
:
19 Ekim 2018, Cuma 17:08
Okunma
:
955 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları