Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Öğrencilerinin 3D Deneyimleri
Bahçelievler Okyanus Öğrencilerinin 3D Deneyimleri Bahçelievler Okyanus Öğrencilerinin 3D Deneyimleri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Kapsamında 4 Nisan 2016 Cuma Günü Sanal Gerçeklik Gözlüğüyle Farklı Deneyimler Yaşadılar.

Gelişen teknolojiyi sürekli takip eden Okyanus Kolejleri öğrencileri, teknoloji heyecanını bir kere daha Bilişim Teknolojileri dersinde yakaladılar.

Okyanus Kolejleri Bahçelievler şubesinde, Sanal Gerçeklik gözlüğü etkinliği çok başarılı bir şekilde yapıldı. Öğrenciler 3D görüntüler elde edilmesini sağlayan gözlüklerini takarak, kendilerini sanal bir dünyanın içinde buldular.

Sanal Gözlük,  İOS ve ANDROİD işlemcili telefonların store'larında yer alan küçük çaplı oyun, gezi alanları ve eğlenceli sanal uygulamaların gerçekmiş gibi içlerinde yer almamızı sağlayan bir gözlüktür.

Bu gözlükler akıllı telefonlara yüklenen uygun uygulamalarla çok basit bir şekilde kullanılabiliyor.

Sanal Gerçeklik Gözlüğü, donanım ve yazılım olarak iki farklı daldan oluşuyor. Kullanıcılarının ilgilendiği taraf genellikle donanım olsa da, işin asıl can alıcı tarafı tabii ki yazılım kısmı oluyor. Akıllı telefonunuzu yerleştirdiğiniz Sanal Gerçeklik gözlüğünü kullanmak için, akıllı telefonunuza Play Store'dan veya Apple Store'dan indireceğiniz  uygulamayı kurmanız gerekiyor. Bu uygulama ile beraber 3D sanal gerçeklik deneyimi yaşamak için geriye sadece o gözlüğe sahip olmak kalıyor.

Öğrenciler, akıllı telefonlarına indirdikleri  Sanal gerçeklik uygulamalarıyla lunaparkta nefes kesene binip ülkelerdeki tarihi yerleri ziyaret ettiler.


Haber
:
Aslı TEMİZEL
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Hüseyin KURT
Tarih
:
14 Nisan 2016, Perşembe 10:15
Okunma
:
1.419 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları