Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji TEOG Sınavı Başarı Ve Motivasyon Semineri
Bahçelievler Okyanus Koleji TEOG Sınavı Başarı Ve Motivasyon Semineri Bahçelievler Okyanus Koleji TEOG Sınavı Başarı Ve Motivasyon Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Rehber Öğretmen Seda Dilber, 20 Kasım 2015 Cuma günü 8. Sınıf öğrencilerine rehberlik dersinde TEOG Sınavına yönelik başarı ve motivasyon semineri verdi.

Bahçelievler Okyanus Koleji Rehber Öğretmen Seda Dilber, 20 Kasım 2015 Cuma günü 8. Sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik dersinde başarı ve motivasyon semineri verdi. (TEOG) sınavına girecek olan 8. Sınıf öğrencilerine, sınavlara sayılı günler kala neler yapmaları gerektiği ve kalan günlerini ne şekilde geçirmeleri gerektiği noktasında paylaşımda bulundu. Öğrencilere hayattan kısa örnekler vererek sınavda başarılı olabilmelerini sağlayacak küçük tüyolar da veren Dilber, potansiyellerinin farkında olmalarını, beyinlerine sürekli olumlu mesajlar göndermelerini, başaracaklarına inançlarının tam olması gerektiğini ve mutlaka hedefine odaklanmaları gerektiğini anlattı. Hafıza teknikleri konusunda da kısa bilgiler verildikten sonra seminer sona erdi.


Haber
:
Seda Dilber
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÜMİT YEKE
Tarih
:
25 Kasım 2015, Çarşamba 14:57
Okunma
:
1.501 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları