Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Romanya’dan Gelen Misafirlerini Ağırladı
Bahçelievler Okyanus Koleji Romanya’dan Gelen Misafirlerini Ağırladı Bahçelievler Okyanus Koleji Romanya’dan Gelen Misafirlerini Ağırladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus koleji Romanya’dan Gelen Misafirlerini ağırladı

Bahçelievler Okyanus Koleji Romanya’dan Gelen Misafirlerini ağırladı. Eğitim alanında uluslararası işbirliğine önem veren Okyanus Kolejleri pek çok ülkeden okul ile ortak çalışmalar yürütmekte. Görsel Sanatlar öğretmenimiz Aslı Temizel Önderliğinde yürütülen "KARDEŞ OKUL" projesiyle fikir birliği oluşturdular.

Romanya Școala Gimnazială Constanța Okul Müdüresi Bercaru Nicoleta ve Okul Müdürümüz Olcay Kurt ile imzalanan ortak anlaşmalar çerçevesinde, Bahçelievler Okyanus Kolejleri'nin başlatmış olduğu kardeş okul projesiyle yapılan ziyarette, Romanya Köstence’de bulunan Școala Gimnazială Constanțave Bahçelievler Okyanus Kolejleri arasında yapılabilecek projeler ve çalışmalar görüşüldü. Görüşmeye katılan bir çok eğitim alanında uzman kadrosu ile yapılabilecek ortak görüşler ve fikirler paylaşıldı. Okul Müdüresi Bercaru Nicoleta, Müfettiş Bercaru Sorin değerli öğretmen kadrosu ile sınıfları gezerek yaptıkları bu mutlu ziyarette okulumuzdan büyük bir heyecan ve coşku ile ayrıldılar.

Şimdi biz aynı heyecanı içimizde taşıyoruz ve bahara merhaba dediğimiz gibi iade-i ziyarette bulunuyoruz. Bu güzel tanışma ve milli birlik duygularımızın büyük bir heyecan getirdiği bu güzel günde kendilerine çok teşekkür ediyoruz.


Haber
:
Aslı TEMİZEL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ASLI TEMİZEL
Tarih
:
18 Kasım 2016, Cuma 16:24
Okunma
:
2.342 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları