Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Yes To Science" Etkinliği Yapıldı
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Yes To Science" Etkinliği Yapıldı Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokulu'nda "Yes To Science" Etkinliği Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri 3 Aralık 2015 Perşembe günü "Yes To Scinece" etkinliği ile Fen bilimlerinin eğlenceli yönünü keşfettiler.

Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri 3 Aralık 2015 Perşembe günü "Yes To Science" etkinliği ile Fen bilimlerinin eğlenceli yönünü keşfettiler.
Öğrencilerin Fen derslerine ve bilime ilgilerini arttırmak için düzenlenen "Yes To Scince" etkinliğinde: Sihirli Kum, Işın Kılıcı, Sihirli Sıvı, Şişir Şişirebilirsen, Redoks Tepkimesi, Kuru Buz ve -196 derecede sıvı halde bulunan Sıvı Azot kullanılarak öğrencilerin ilgisini çeken birbirinden farklı ve etkileyici deneyler yapıldı.
Öğrencilerde sahne ortamında deneylere katılarak özgüven duygusunu pekiştirdiler. Fen bilimlerinin farklı yönlerini eğlenerek öğrendiler.

Haber
:
Seda Dilber
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Gamze Karayer
Tarih
:
09 Aralık 2015, Çarşamba 17:33
Okunma
:
1.387 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları