Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokulu Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokulu Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokulu Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Ortaokulu Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı

28 Ekim 2015 Çarşamba günü, Bahçelievler Okyanus Koleji öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlamış oldukları programı  arkadaşları, öğretmenleri ve idarecilerine sunarak;  29 Ekim’in coşkulu atmosferinin erkenden yaşanmasına vesile oldular.

Kutlama bir dakikalık Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.  M. Kaan Sezgin ve Türkçe öğretmeni F. Duygu Uçar’ ın  günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla başladı.Program, okunan duygulu, coşkulu şiirler ve piyano eşliğinde  söylenen "Cumhuriyet Marşı" ile devam etti.

7-A sınıfının "Cumhuriyet ve Atatürk" oratoryosu beğeniyle dinlenirken, 6. sınıfların hazırladığı ront gösterisi de büyük alkış aldı.

Cumhuriyet’in kuruluş yıllarını anlatan kısa bir video izlendikten sonra tüm idareci, öğretmen ve öğrenciler  10. Yıl Marşı'nı coşkuyla söyleyerek töreni sonlandırdılar.


Haber
:
Kaan Sezgin
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Duygu Uçar
Tarih
:
04 Kasım 2015, Çarşamba 12:38
Okunma
:
2.528 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları