Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri “Yaratıcı Yazma" Etkinliğinde
Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri “Yaratıcı Yazma" Etkinliğinde Bahçelievler Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri “Yaratıcı Yazma" Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji’nde 29 Aralık Salı günü yazar Erdal Çakıcıoğlu’nun katılımıyla 5. Sınıf öğrencileriyle birlikte “Yaratıcı Yazma” üzerine atölye çalışması yapıldı.

Bahçelievler Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileriyle gerçekleştirilen “Yaratıcı Yazma” etkinliğinde Erdal Çakıcıoğlu’nun verdiği ipuçları ve uygulattığı beyin fırtınası tekniğiyle öğrencileri yönlendirerek onların kendi betimledikleri kahramanlarla kendi hikayelerinin temelini atmış oldular. Her öğrencinin farklı bir renk kattığı bu atölye çalışmasında öğrencilerin yazmış olduğunu çalışmalar değerlendirildi. 

Erdal Çakıcıoğlu,  hemen hemen tüm öğrencilerin yazma konusunda yetenekli olduğunu vurgulayarak, geleceğin yazarlarının da kendileri belli ettiğini ve isterlerse her türlü desteği gösterebileceğini dile getirerek öğrencileri yüreklendirdi.  Erdal Çakıcıoğlu ile gerçekleşen verimli atölye çalışmasından sonra 5. Sınıf öğrencileriyle birlikte konferans salonunda söyleşi yaparak, yazarlık serüvenine nasıl başladığını, nelerden ilham aldığını ve kendini nasıl geliştirdiği konusunda öğrencileri bilgilendirdikten sonra öğrencilerin kitaplarını da imzalayarak atölye çalışmasını tamamladı.

 

 


Haber
:
Fevziye Duygu Uçar
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Çiğdem Gürkan
Tarih
:
10 Ocak 2016, Pazar 09:05
Okunma
:
1.552 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları