Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji’nde Fun Day Coşkusu
Bahçelievler Okyanus Koleji’nde Fun Day Coşkusu Bahçelievler Okyanus Koleji’nde Fun Day Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji ortaokul kademesi 5. sınıf öğrencileri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Fun Day yıl sonu gösterisini, bu sene 30 Mayıs Pazartesi günü Bahçelievler Okyanus Koleji konferans salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiler.

Etkinliğe ortaokul kademesi okul müdürü Kaan Sezgin ve tüm öğrencilerin velileri katılım gösterdiler. Etkinlikte açılış konuşması ortaokul İngilizce zümre başkanı Sema Bögrek tarafından gerçekleştirildi. Öğrenciler sınıf danışmanları ve İngilizce öğretmenleri Sema Bögrek, Gonca Gürbilek ve Ahmet Erduman eşliğinde gösterilerini başarıyla tamamladılar.

Fun Day etkinliğinin sunuculuğunu 5-C öğrencisi Can Büyükbayraktar ve 5-A öğrencisi Tuyanaz Öztürk İngilizce ve Türkçe olarak gerçekleştirdiler. Etkinlikte Alice in Wonderland oyunu öncesi öğrenciler sürpriz gösteriler sundular. İlk olarak 5-C öğrencisi Zeynep Güler Alice in Wonderland eserinin yazarı Lewis Carroll tarafından kaleme alınan, Wonderland başlıklı İngilizce şiiri seslendirdi. 5-C öğrencileri Büşra Kutlu ve Minel Özdemir ve 5-A öğrencileri Dilay Selçuk ve Delfin Akbaba dans performanslarını gerçekleştirdiler. 5-C ve 5-B öğrencileri seslendirdikleri İngilizce tekerlemeler ile etkinliğe renk katarlarken, 5-A ve 5-B öğrencileri masallardan ve ünlü edebi eserlerden alıntılar yaptıkları gösterileri ile göz doldular. Oyun öncesi gösterilen 5-A, 5-B ve 5-C öğrencilerinin yıl içerisinde yaşamış oldukları önemli anlara ait fotoğrafların bir derlemesini içeren sürpriz video ise velileri duygulandırdı.

Sürpriz performansların ardından 5. sınıf öğrencileri Lewis Carroll’un Alice in Wonderland adlı ünlü eserini başarıyla sahnelediler. Öğrencilerin dönem boyunca çok sıkı şekilde çalışarak hazırlamış oldukları oyun, salondaki konuklar tarafından büyük alkış aldı. Oyun sonrası Taylor Swift’in Wonderland adlı şarkısını sahnede hep bir ağızdan seslendiren öğrenciler, performanslarıyla herkesi etkilediler. Fun Day etkinliğinde başarılı bir şekilde performans sergileyen tüm 5. sınıf öğrencilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 


Haber
:
Sema Bögrek
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Semra Bögrek, Gonca Gürbilek, Ahmet Erduman
Tarih
:
06 Haziran 2016, Pazartesi 09:38
Okunma
:
2.435 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları