Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencileri Münazara Turnuvasında Yarıştı
Bahçelievler Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencileri Münazara Turnuvasında Yarıştı Bahçelievler Okyanus Koleji 7.Sınıf Öğrencileri Münazara Turnuvasında Yarıştı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Türkçe zümresinin organize ettiği Münazara Turnuvası “Düşüncemi En Etkili Ben Savunurum” sloganıyla yola çıkarak Bahçelievler Okyanus Koleji’nde 2 Ekim 2014 Perşembe günü başladı.

7.sınıf öğrencileri “Trafik Sorunlarının Çözümünde Eğitim mi Kurallar mı Etkilidir” konulu münazara yarışmasında birbirleri ile yarıştılar.

Öğrenmeyi öğreten Okyanus Kolejleri’nde, öğrenciler bu yarışma ile yeteneklerini keşfetme serüvenine bir yenisini daha ekledi.  Öğrenciler, hazırlıklı konuşmalar yapabilme, düşüncesini Türkçe dilbilgisi kurallarına uygun ifade edebilme, topluluğa hitap edebilme, ses tonunu ve beden dilini etkili kullanabilme kazanımlarını da bu yarışma sayesinde  yaşayarak elde ediyorlar.

‘ Eğitim mi Etkilidir? Kurallar mı? ’

Münazara Turnuvası kapsamında Bahçelievler Okyanus Koleji’nde yapılan sınıf elemelerinde “Eğitim Etkilidir” görüşü ile Mısra Ergün, Tuğra Ağrikli, Zeynep Nur Büyükçelen, “Kurallar Etkilidir”  görüşü ile İrem Azra KARAKAYA, Ahmet Celili, Berra Öztop birbirlerini ikna etmeye çalıştı.

Jüri üyeliğini Bahçelievler Okyanus Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Aslı Temizel, Matematik Öğretmeni Hülya İmık ve Fen Bilgisi Öğretmeni Habibe Aslan yaptığı münazarayı ‘Eğitim Etkilidir’ görüşünü savunan öğrenciler kazandı.


Haber
:
SelmaYay
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Betül HANÇER
Tarih
:
14 Ekim 2014, Salı 10:12
Okunma
:
3.052 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları