Bahçelievler Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Bahçelevler Okyanus Koleji Öğrencileri Robotik ve Kodlama Dersinde
Bahçelevler Okyanus Koleji Öğrencileri Robotik ve Kodlama Dersinde Bahçelevler Okyanus Koleji Öğrencileri Robotik ve Kodlama Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinde uygulamaya konan Robotik ve Kodlama derslerinde öğencilerimiz önce robotlarını inşa ediyor.Daha sonra robotları bilgisayardan kodlayarak çalışmalarını sağlıyorlar.

Dünyada hızla gelişme gösteren robotik bilimi, bu bilimin eğitimine duyulan ihtiyacı hızlı bir şekilde arttırmıştır. Bu sebeple bilimin hızlı bir şekilde yaygınlaşması için robotik bilimine genç yaşlardan itibaren başlanması bir zorunluluk haline gelmiştir.
Genç yaşlarda Robotik eğitimiyle tanışan öğrenciler adım adım mekanik yapıların nasıl çalıştıklarını keşfederken ve bu düzenekleri hem tasarlayarak hem de kodlayarak hayata geçirirler. Kendi tasarladıkları robotları kodlayarak somut bir şekilde yaptıkları işlemleri gözlemleyebilecekledir. Biz de Okyanus Koleji Bahçelievler kampüsü olarak Robotik Kodlama alanına önem vermekteyiz. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hüseyin Kurt ile birlikte Vex Robotik kulüp derslerine başlanmıştır. Öğretmenimiz ile birlikte derste yeteneklerini gösteren öğrencilerimiz yarışmalara katılma şansına sahip olacaktır.


Haber
:
Aslı TEMİZEL
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Hüseyin KURT
Tarih
:
17 Ekim 2018, Çarşamba 12:34
Okunma
:
1.070 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları