Okul öncesi öğrencileri İstanbul Halk Ekmek Fabrikasında ilk olarak ekmek yapım alanına girmek için çeşitli hazırlıklar yaptılar. Ayaklarına galoş başlarına bone geçirerek öğrenciler ekmek yapım alanına girdiler. Bu alanda görevli kişiler hamurun nasıl yapıldığını, hangi malzemeler konulduğunu, ekmeğin şeklini nasıl aldığını ve fırında nasıl piştiğini v.s anlatımlarını dinleyip hayranlıkla izleyip incelediler. Daha sonra konferans salonunda ekmeğin yapımı ile ilgili aşamaları slayt olarak izlediler Son olarak ekmek fabrikasından sıcacık ekmekleri alan öğrenciler eve götürmenin mutluluğunu yaşadılar.
Haber | Kübra AYDIN | |
Editör | Özge KARADUMAN | |
Fotoğraf | Kübra AYDIN | |
Tarih | 12 Ocak 2018, Cuma 17:04 | |
Okunma | 1.265 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?