Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladı
Okul Öncesi Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladı Okul Öncesi Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okul Öncesi öğrencileri 23.04.2016 Cumartesi günü okulumuzun bahçesinde öğretmenleri rehberliğinde 23 Nisan kutlamaları için hazırlamış oldukları şarkı, şiir ve dans gösterilerini ailelerinin karşısında sunarken sevinç ve coşkuları yüzlerinden okunuyordu.

Öğrencilerimiz ailelerinin karşısında heyecanla ve coşkuyla  İstiklâl Marşı, şiirleri, şarkıları ve dansları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını gerçekleştirdiler. Etkinlik sonrasında hediyelerimiz olarak stantlarımızda yüz boyası, pamuk şeker, balon ve taçlarımızla kutlamamızı tamamladık.

Sadece büyük bir lider geleceği küçük kalplere emanet eder. Bize bu çoşkulu günü armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.


Haber
:
Emine PEYNİRCİ KIF
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Emine PEYNİRCİ KIF
Tarih
:
25 Nisan 2016, Pazartesi 15:46
Okunma
:
2.066 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları