Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Mercan Grubu Matematikle Bütünleştirilmiş Oyun Dersinde
Okul Öncesi Mercan Grubu Matematikle Bütünleştirilmiş Oyun Dersinde Okul Öncesi Mercan Grubu Matematikle Bütünleştirilmiş Oyun Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mercan Grubu Öğrencileri 04.04.2018 Çarşamba günü Matematikle Bütünleştirilmiş Oyun Dersinde Eğlenceli Zaman Geçirdiler.

Öğrencilerimiz öncelikle öğrendiğimiz geometrik şekilleri, sayıları tekrar edip ardından çalışmalara başladı. Üçerli gruplara ayrılan çocuklar için her bir gruba daha önceden hazırlanmış olan eğitici çalışmalar dağıtıldı. Birinci grupta; kutuda bulunan sayı kadar kağıttaki noktaları sayarak yerleştirdiler. İkinci grupta; geometrik şekilleri renklerine ve benzerliklerine göre deliklerden sokmaya çalıştılar. Üçüncü grupta ise; misketi belirlenen çizgilerden aşıp hedefe götürmeye çalıştılar. Ardından pekiştirmek adına çalışmalar bahçede devam ettirildi. 1’den 10’a kadar yazılan su dolu balonları asarak hem yazdılar hem de söylenilen rakamı bulup patlattılar.Eğlenceli geçen bu etkinlikte öğrencilerimiz keyif alarak  etkinliği tamamlamış oldular.


Haber
:
Kübra AYDIN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Kübra AYDIN
Tarih
:
05 Nisan 2018, Perşembe 16:23
Okunma
:
795 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları