Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi İnciler Grubu Bilingual Dersinde Dünya Ülkelerini Tanıdı
Okul Öncesi İnciler Grubu Bilingual Dersinde Dünya Ülkelerini Tanıdı Okul Öncesi İnciler Grubu Bilingual Dersinde Dünya Ülkelerini Tanıdı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İnciler Grubu Öğrencileri 25-29 Nisan 2016 Tarihleri Arasında, Bilingual İngilizce Derslerine Büyük Bir İlgi İle Başladılar.

Sandwich derslerimizin ilk on dakikasında, Nisan ayının bu haftaki konusu olan farklı ülkeler ile ilgili sohbetler ederek, sınıf öğretmenleriyle derse başlayan miniklerimiz, 20 dakikalık ikinci aşamada İngilizce öğretmenimizin okuduğu ‘IF YOU ARE HAPPY AND YOU KNOW  IT’’ adlı hikâyeyi severek dinlediler.

Miniklerimiz, bu hikâyenin içeriğinde var olan el çırpma, ayak vurma, burunlarına dokunma gibi yönergeleri hatırladılar. Hikâye esnasında hareketleri öğretmenleriyle birlikte, yaparak eğlenen öğrencilerimiz sınıf öğretmenimizin son 10 dakikalık bölümde yaptırdığı dünya çocuklarını boyama çalışmasıyla, ilk bilingual ders tamamlanmış ve hedeflenen amaçlara ulaşılmış oldu.

İngilizce öğretmenimiz bilingual derste verilmiş olan, dünya ülkeleri temasıyla ilgili "WHERE ARE YOU FROM" kalıbını çalıştıran farklı bir eğitici videoyla derse devam etti, birlikte şarkıyı öğrendiler ve ardından kesme boyama çalışması yaptılar. Yaptıkları çalışmaları çok seven öğrencilerimiz dersi verimli bir şekilde tamamlamış oldular.


Haber
:
Ayşegül SEZGİN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Ayşegül SEZGİN
Tarih
:
28 Nisan 2016, Perşembe 14:40
Okunma
:
1.616 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları