Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Okul Öncesi Balıklar ve İnciler Grubu Fastrackids Matematik Dersinde
Okul Öncesi Balıklar ve İnciler Grubu Fastrackids Matematik Dersinde Okul Öncesi Balıklar ve İnciler Grubu Fastrackids Matematik Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İnciler ve Balıklar Grubu Öğrencilerimiz, Şubat ve Mart Aylarında Fastrackids Derslerinde Matematik Konusuyla İlgili Çalışmalarını Yaparak Konuyu Bitirdiler.

Önceki konularında ritmik saymaları, şekilleri rakamları öğrenen öğrencilerimiz, ilerleyen konularda derslerde oyun yoluyla katılım sağlayıp fikirlerini söylediler. Hesaplamanın nasıl yapıldığını, örüntü şekillerini, gruplara ayırma ve sınıflandırma tekniğini öğrenip derslerde eğlenceli vakit geçirdiler. Fastrackids derslerinde dört haftayı geride bırakan öğrencilerimiz, bu süreçte rakamlar, şekiller, kavramlar, örüntü çalışmaları ile ilgili soru-cevap işbirliği yapma, kendini ifade edebilme becerisini geliştirme ve sınıf içerisinde oyun oyunlaştırma yaparak etkili öğrenmelerini sağladılar. Öğrencilerimiz Fastrackids matematik konusunda yeni ve değişik konulara değinerek, farklı yöntemlerle dersi eğlenceli bir şekilde tamamlandılar.


Haber
:
Kübra AYDIN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Kübra AYDIN
Tarih
:
12 Nisan 2016, Salı 08:52
Okunma
:
1.436 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları