Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Öğrencileri Fastrackids Dersinde
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Öğrencileri Fastrackids Dersinde Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Öğrencileri Fastrackids Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okul Öncesi Yıldızlar,Gezegenler ve Gökkuşağı Grubu Fastrackids Dersinde Hedef ve Yaşam Konusunu Keyifli Şekilde Tamamladı.

Yıldızlar Gezegenler ve Gökkuşağı  öğrencileri  Kasım ayın da yapılan Fastrackids dersinde  Hedef ve yaşam konusunu  keyifli bir şekilde tamamladı. Emine Öğretmen Buket Öğretmen ,Nurdan Öğretmen eşliğinde  öğrencilerimiz kendileri için hedefleri belirlemeyi öğrenmekle yaşam boyu davranışı olan geleceğimiz için hedefleri belirlemeye ve daha sonrada onlara ulaşmak için çalışmaya başladık.Okulöncesi öğrencilerimiz  Fastrackids dersinin sonunda büyünce yapmak isteyebilecekleri farklı şeylerden bahsettiler. Uygulamaları örneklerle ulaşıp başarabilmek için aşamaların daha iyi anlayabilmek adına sınıf hedeflerini oluşturdular. Fastrackids kelime haznesinde Hedef, uygulama, aşamalar, yardım, takım çalışması gibi yeni sözcükler ve kavramlar eğlenerek öğrendiler.Fastrackids sınıfında akıllı tahtayı kullanarak Hedef ve Yaşam konusunu işlerken bireylerin hedeflerine ulaşabilmeleri için çok çalışmaya ihtiyaçları olduğunu kavrayan öğrenciler konuşma engeli olan insanların işaret dilini öğrenmedeki çabasına tanıklık ettiler. İşaret dilinde Seni seviyorum anlamına gelen işareti tanıyıp kullanarak boyama sayfasını boyadılar. Büyük bir özenle çalışan öğrenciler başarılı bir şekilde çalışmalarını tamamladılar.Hedef ve yaşam konularını  işlerken  deneyler, kâğıt çalışmaları, oyunlar, etkinlikler yaparak işlenilen  ders oldukça verimli hale geldi. Yıldızlar,Gezegenler ve Gökkuşağı Grubu öğrencileri öğrendikleri ve çok eğlendikleri ‘Hedef ve yaşam ’ dersini keyifli bir şekilde tamamladılar.


Haber
:
Emine PEYNİRCİ KIF
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Emine PEYNİRCİ KIF
Tarih
:
18 Aralık 2015, Cuma 10:54
Okunma
:
1.294 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları