Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Proje Dersinde
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Proje Dersinde Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Proje Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gökkuşağı Grubu 08.12.2015 Salı günü Aralık ayı konusu ‘Para’ olan Proje dersimizin ikinci haftasını sınıflarında gerçekleştirdiler.

İlk haftasında ‘Para’ ile ilgili sohbet ettiğimiz, paranın ne olduğunu ne amaçla kullanıldığını öğrendiğimiz Proje dersimizin ikinci haftasında öğrencilerimizin evde yaptıkları ‘Para’ ile ilgili araştırmalarını sınıfa sunmaları ile dersimiz başladı. Para çeşitleri, paranın ne amaçla kullanılabileceği, paranın nasıl kazanılacağı, parayı tasarruf etmek için neler yapmalıyız gibi başlıklar altında araştırmalar yapan Gökkuşağı grubu öğrencileri, öğrendikleri bilgileri arkadaşlarına sunum yaparak hazırladıkları görseller üzerinden aktardılar. Sunumların bitmesi ile Gökkuşağı grubu öğrencilerine öğretmenleri tarafından verilen farklı renkte ki kartonlara, tahtaya asılan ve üzerinde Türk Parası örnekleri olan görseli baz alarak kendi paralarını oluşturan öğrencilerimiz keyifli bir Proje dersi gerçekleştirdiler.


Haber
:
Nurdan AK
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Nurdan AK
Tarih
:
11 Aralık 2015, Cuma 17:38
Okunma
:
1.198 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları