Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Grubu Öğrencileri Yaşam Becerileri Eğitiminde
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Grubu Öğrencileri Yaşam Becerileri Eğitiminde Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Grubu Öğrencileri Yaşam Becerileri Eğitiminde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı grubu öğrencileri Yaşam Becerileri Dersinde ‘portakal Sıkma’ ve ‘ Yumurta Soyma’ Çalışmaları Yapıyor.

Deniz Yıldızı Grubu Öğrencileri Her Hafta Günlük Yaşamda Karşılaşacakları Sorunlara Çözüm Arıyor, Yaşamsal Becerileri Kazanmak Adına Denemeler Yapıyor ve Yeni Beceriler Edinmeye Çalışıyorlar.

Kişisel temizlik ‘el yıkma, diş fırçalama, saç tarama ’ Bulunduğu çevrenin temizliği ‘eşyalarını toplama, düzenleme, temizleme’ Beslenmeyle ilgili beceriler ‘ yumurta soyma, çatal bıçak kullanma, portakal sıkma, barbunya ayıklama’ gibi birçok beceriyi ele alan dersimizde bu ay beslenmeyle ilgili çalışmalar yapıldı. Çocuklar sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta soymayla ilgili çalışmalar yapmaktaydı. Bu hafta gerçekleştirilen derste nasıl yapılacağının gösterilmesi ve çocuklara verilen destekle artık bu işlemi yardımsız yapılabiliyor olmaları hedeflendi. Geçen hafta yapılan derste soğuyan havalarla birlikte hastalıklardan korunmanın önemi konuşularak C vitamininin önemine dikkat çekildi ve portakal suyu sıkılıp içildi.

Çocukların çok istekli bir şekilde katıldıkları ve keyifli bir şekilde geçirilen bu derslerde çocukların yaşamsal becerileri kazanmaları ve bağımsız hareket edebilmeleri hedefleniyor.

 


Haber
:
Deniz Vatansever
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Deniz Vatansever
Tarih
:
13 Aralık 2019, Cuma 11:26
Okunma
:
812 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları