Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Grubu Öğrencileri Tatil Hazırlığında
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Grubu Öğrencileri Tatil Hazırlığında Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Deniz Yıldızı Grubu Öğrencileri Tatil Hazırlığında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı grubu öğrencileri girecekleri ara tatilde bitki yetiştirme sorumluluğu alıyor.

Deniz Yıldızı Grubu Öğrencileri 15.11.2019 Cuma günü sınıflarında kısa bir tatile girecekleri hakkında sohbet ettiler ve tatilde yapacaklarını planladılar. Tatilin dinlenmek ve eğlenceli oyunlar oynamak için iyi bir fırsat olacağının konuşulmasının ardından, öğrenciler okulu ve arkadaşlarını özleyeceklerini söyleyerek birbirlerine sevgilerini ifade ettiler.

Sınıf öğretmeni Deniz Vatansever’in rehberliğinde fasulye filizlendirme deneyi yapılarak, bitkinin sulanması sorumluluğu tatil sürecinde çocuklara verildi. Hazırlanan çizelgeyle günlük olarak sulama yapılması ve kaydının tutulması istendi.

Yapılan etkinlikte çocuklarda fen bilimlerine ilgi yaratma, okulun tatil olmasıyla azalan sorumlulukların yerine yeni sorumluluklar koyma ve öğrencilerin tatil dönüşü okula kendi yetiştirdikleri bitkileri götürmesinden doğacak motivasyon hedeflendi.

 


Haber
:
Deniz Vatansever
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Deniz Vatansever
Tarih
:
15 Kasım 2019, Cuma 13:56
Okunma
:
802 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları