Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Balıklar Grubu Bilingual Derslerinde
Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Balıklar Grubu Bilingual Derslerinde Bahçelievler Okyanus Okul Öncesi Balıklar Grubu Bilingual Derslerinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Balıklar grubu öğrencileri 9-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bilingual İngilizce derslerine büyük bir ilgiyle başladılar.

Sandwich derslerimizin ilk on dakikasında, Mayıs ayının bu haftaki konusu olan mevsim değişiklikleri ile ilgili sohbetler ederek, sınıf öğretmenleriyle derse başlayan miniklerimiz, 20 dakikalık ikinci aşamada İngilizce öğretmenimizin okuduğu ‘BEAR IN SUNSHINE’’ adlı hikâyeyi severek dinlediler.

Miniklerimiz, bu hikâyenin içeriğinde var olan hava durumlarını hatırladılar ve farklı mevsimlerde nasıl aktiviteler yapılabilir, onu öğrendiler. Hikâye esnasında hareketleri öğretmenleriyle birlikte yaparak eğlendiler. Öğrencilerimiz sınıf öğretmenimizin son 10 dakikalık bölümde yağmur-dolu-kar sesleriyle ilgili bir oyun ile, ilk bilingual ders tamamlanmış ve hedeflenen amaçlara ulaşılmış oldu.

İngilizce öğretmenimiz Bilingual derste verilmiş olan mevsimler temasıyla ilgili, eğitici bir video ile derse devam etti. Birlikte 4 mevsim resmini boyadılar ve ardından küçük kâğıtlarla kar topu savaşı yaptılar. Yaptıkları çalışmaları çok seven öğrencilerimiz, dersi verimli bir şekilde tamamlamış oldular.


Haber
:
Ayşegül SEZGİN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Ayşegül SEZGİN
Tarih
:
12 Mayıs 2016, Perşembe 13:40
Okunma
:
1.809 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları