Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Sınıf Gecesinde Uzaya Yolculuk Yapıyor.
Bahçelievler Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Sınıf Gecesinde Uzaya Yolculuk Yapıyor. Bahçelievler Okyanus Koleji Yıldızlar Grubu Sınıf Gecesinde Uzaya Yolculuk Yapıyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bu Hafta Bahçelievler Yıldızlar Grubu öğrencileri olarak, Aile etkinliği kapsamında düzenlenen Sınıf Gecesi etkinliğinde Yıldızlar Grubu öğrencileri izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

2014-2015 2. Dönem veli toplantısıyla başlayan etkinliğimiz, miniklerimizin okulda öğrendikleri Türkçe ve İngilizce şarkılarının yanı sıra rond gösterileri ve okul içi yapılan etkinliklerinin olduğu video gösterisiyle keyifli hale geldi. Çocuklarımızın ailelerine sunacakları mini gösteri heyecanı görülmeye değerdi. Veliler çocuklarımızın gösterilerini izlerken duygu dolu anlar yaşayıp bu anı ölümsüzleştirme yarışındaydılar. Aileleriyle bu anı paylaşmanın heyecanını yaşayan miniklerimize bir ömür başarılı ve bilginin eksik olmadığı nice gösteriler diliyoruz.


Haber
:
Nermin AKGÜÇ
Editör
:
Burcu DEMİR
Fotoğraf
:
Burcu DEMİR
Tarih
:
28 Şubat 2015, Cumartesi 14:26
Okunma
:
1.814 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları