Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Minikleri Yetenek Dersinde
Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Minikleri Yetenek Dersinde Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Minikleri Yetenek Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar, Gezegenler ve Balıklar Sınıfı 27 Kasım 2014 Çarşamba günü drama yetenek dersinde yaptıkları "Grup Etkileşimi" adlı atölye çalışmasında, farklı mekânlarda yürüyerek imgeler çalışması yaptılar.

Öğrenciler, hayvan şekilleri alarak bedenlerini farklı formlarda kullanarak etkinliklerine başladılar. Daha sonra 2’li gruplar oluşturarak, grup üyelerinden biri robot diğeri ise onu zorlu yollardan geçiren kişi oldu. Mekan içinde herkes robotunu hiç konuşmadan yönlendirdi. Daha sonra görevler değişti ve yeniden mekan içinde hareket etti robotlar. 2’li gruplar aynı kalmak şartıyla bu defa grup üyelerinden biri hamur diğeri heykeltıraş oldu. Heykeltıraşlar hamurlarına şekil vererek onlardan oyuncak heykelleri oluşturdu ve heykellerini grup üyelerine tanıttı. Daha sonra hamur olan kişiler heykeltıraş, heykeltıraş olanlarda hamur oldular ve aynı şekilde hamurlarına şekil verip tanıttılar.


Haber
:
Burcu DEMİR
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Sevim DEMİR AYTAÇ
Tarih
:
10 Aralık 2014, Çarşamba 11:20
Okunma
:
1.459 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları