Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Mercan Grubu Öğrencileri İngilizce Play Time Eğitiminde
Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Mercan Grubu Öğrencileri İngilizce Play Time Eğitiminde Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Mercan Grubu Öğrencileri İngilizce Play Time Eğitiminde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mercan Grubu Öğrencileri 28.12.2018 tarihinde oyun etkinliğini Seda öğretmen ve İrem öğretmen rehberliğinde gerçekleştirdiler.

Mercan Grubu Öğrencileri 28.12.2018 tarihinde oyun etkinliğini Seda öğretmen ve İrem öğretmen rehberliğinde gerçekleştirdiler. Etkinliğimizde daire, kare, üçgen ve dikdörtgen şeklinde kesilmiş kartonları karışık şekilde yere dağıttıktan sonra Seda öğretmenin verdiği yönergeler doğrultusunda öğrencilerimizden örüntü oluşturulması istendi. Daha sonra öğrencilerimiz sıra ile örüntü oluşturarak hem öğrendiler hem de eğlendiler.

 Bu çift dilli gerçekleştirilen eğitimde, öğrenciler öğrenilen şekilleri örüntü oluşturarak oynanan oyun ile tamamladılar.


Haber
:
Sedanur İlter
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Sedanur İlter
Tarih
:
28 Aralık 2018, Cuma 12:39
Okunma
:
577 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları