Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Sanat Etkinliği Dersinde
Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Sanat Etkinliği Dersinde Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Sanat Etkinliği Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızı Grubu öğrencileri 28.09.2016 Çarşamba günü Sanat Etkinliği dersine sevdiği hayvanlar hakkında sohbet ederek başladılar.

Öğrencilerimiz En sevdikleri hayvanları bu hayvanların ormanda mı, evde mi, sokakta mı yoksa çiftlikte mi yaşadıkları ile ilgili bir sohbet ettikten sonra öğretmenleri tarafından verilen oyun hamurlarını kendi hayvanlarını oluşturmak için başladılar. Oyun hamurunun yanı sıra baklagillerden nohut, fasulye mercimek gibi malzemeleri de kullanan Deniz Yıldızı öğrencileri bu malzemelerle kendilerine bir büyük bir de küçük hayvan oluşturdular. Bu etkinlik ile Sanat Etkinliği dersini tamamlayan Deniz Yıldızı öğrencileri Keyifli zaman geçirmiş oldular.


Haber
:
Nurdan AK
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Nurdan AK
Tarih
:
30 Eylül 2016, Cuma 17:46
Okunma
:
1.102 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Gökhan Yılmaz / 02 Ekim 2016, Pazar 18:49
"Güzel gelecek, değerli annelerin ve babaların yetiştirdikleri çocuklar, seçkin okul ve öğretmenlerin yardımıyla meydana gelir."

Bahçelievler Okyanus Kolejine teşekkür ederiz.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları