Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Düşünme Becerileri Etkinliğinde
Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Düşünme Becerileri Etkinliğinde Bahçelievler Okyanus Koleji Okul Öncesi Deniz Yıldızları Grubu Düşünme Becerileri Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Deniz Yıldızları Grubu Öğrencileri ‘’Akıllı Düğmeler’’ ile Düşünme Becerilerini Geliştiriyor

Bulma ve Birleştirme, Miktarlar ve Sayılar, Konsantrasyon Oyunları, Gündelik Hayat, Mantık Oyunları, Sayma ve Karşılaştırma şeklinde 6 kitapçıktan oluşan akıllı düğmeler setimiz ile her hafta belirli bir düzende gerçekleştirdiğimiz düşünme becerileri dersimizde bu hafta ‘’sayma karşılaştırma’’ kitapçığından çalışmalar yaptık.

19.12.2018 Çarşamba günü sınıfımızda gerçekleştirilen derste bedeni ve zihni rahatlatıcı çalışmalarla çocuklar derse hazırlandı. Verilen yönergeleri dikkatlice dinleyen öğrenciler, oyunu kurallarına uygun bir şekilde sonuçlandırdılar.

Yapılan çalışmada öğrencilerin grupça yönerge alabilmeleri ve bu yönergeleri uygulayabilmeleri, odaklanma ve dikkat sürelerinin gelişimi hedeflendi.


Haber
:
Deniz Vatansever
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Deniz Vatansever
Tarih
:
22 Aralık 2018, Cumartesi 12:21
Okunma
:
504 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları