Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri İngilizce Bilingual Dersinde Hastalanma (Getting ill) konusunu işliyor.
Bahçelievler Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri İngilizce Bilingual Dersinde Hastalanma (Getting ill) konusunu işliyor. Bahçelievler Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri İngilizce Bilingual Dersinde Hastalanma (Getting ill) konusunu işliyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yıldızlar grubu öğrencileri 11 Kasım Cuma günkü İngilizce bilingual(çift dille öğrenme) dersinde) hastalanma(getting ill) konusunu öğrendi ve ardından çeşitli etkinliklerle ders eğlenceli bir hale getirildi.

Dersin ilk 10 dakikası Deniz öğretmene aitti.Deniz öğretmen ilk olarak bütün öğrencilere ‘’Hasta olmamak için ne yapmalıyız?,Hasta olmamak için hangi yiyecekleri tüketmeliyiz?, Hasta olunca ne yapmalıyız? ’’sorularını yöneltti ve öğrencilerin cevaplandırmasını istedi.Daha sonra Miss Elif ‘’The Sniffles For Bear’’ adlı kitabı okudu ve resimleri öğrencilere gösterdi. Öğrenciler resimlere bakarak hikayenin ne olduğunu anlamaya çalışarak fikirlerini belirttiler. Dersin son 10 dakikası tekrar Deniz öğretmenindi ve dersin sonunda öğrencilere ıhlamur yaparak, ıhlamurun hasta olduğumuzda iyi geldiğini söyledi.Öğrenciler, Miss Elif ve Deniz Öğretmen ile birlikte hastalanma konusunu işleyerek konuyu daha iyi anlamış oldular ve dersin eğlenceli geçmesi sağlandı.


Haber
:
Elif PAKALPAKÇİL
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Elif PAKALPAKÇİL
Tarih
:
11 Kasım 2016, Cuma 14:56
Okunma
:
1.297 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları