Bahçelievler Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Bahçelievler Okul Öncesi Öğrencileri 29 Kasım 2019 Cuma Günü Merve Nur öğretmen rehberliğinde Mad Science Etkinliğine Katıldılar.
Bahçelievler Okul Öncesi Öğrencileri 29 Kasım 2019 Cuma Günü Merve Nur öğretmen rehberliğinde Mad Science Etkinliğine Katıldılar. Bahçelievler Okul Öncesi Öğrencileri 29 Kasım 2019 Cuma Günü Merve Nur öğretmen rehberliğinde Mad Science Etkinliğine Katıldılar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bu ay ki derste öğrenciler Hayvanlar Alemini öğrendi. Derse girişte öğrencilere yöneltilen sorularla bildiklerini paylaşmaları ve konuyla ilgili düşünüp fikir yürütmeleri sağlandı.

Dersi Bay Kemik eşliğinde gerçekleştiren öğrenciler, Deniz Hayvanları, Kara Hayvanları ve Kanatlı Hayvanların resimlerini inceleyip konuştular. Denizlerin tüm canlılar için önemli olduğunu ama denizlerdeki en büyük tehlikenin petrol atıkları olduğu öğrenildi. Petrol atıkları olan denizlerde canlıların neler yaşadıklarını anlamak için lastiklerden deney yaptık ve neler yaşadıklarını anladık. Hayvanlara zarar vermeden denizler nasıl temizlenir beyin fırtınası yaptık ve kendi kirli denizimizi oluşturup temizledik. Hayvan kalıplarından maskeler yaptık. Gözlemlememiz için ‘’Suda Büyüyen Hayvanları’’ evlerimize götürdük.

 

Her ay farklı konuları ele alan mad Science etkinlikleri ile çocukların öğrenme süreçlerini, bilimsel keşifler ile teşvik ederek, bu süreçte yaşadıkları heyecan ile öğrendiklerini unutmamaları sağlamak hedeflendi.

 


Haber
:
Merve Nur Yıldız
Editör
:
Sema Pala
Fotoğraf
:
Merve Nur Yıldız
Tarih
:
29 Kasım 2019, Cuma 15:09
Okunma
:
848 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları