Bahçelievler Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçelievler Okyanus Koleji İlkokulu Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Bahçelievler Okyanus Koleji İlkokulu Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Bahçelievler Okyanus Koleji İlkokulu Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Bahçelievler Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri kutlama programı hazırlayıp, sundular.

Cumhuriyet, Türk tarihinde kazanılmış belki de en büyük edinimdir, Cumhuriyet büyük bir zaferdir. Cumhuriyet binlerce yıllık Türk tarihinde görülmemiş bir olgudur. Bu sebeple çok değerli ve öncelikli korunması gereken hazinemizdir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde kazanmış oldukları Kurtuluş Savaşı sonrası hiç vakit kaybetmeden ilan ettikleri Cumhuriyet sayesinde şu anda yaşadığımız Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılarak bilimin ve aklın ışığında bir biçimde yönetilen bir ülkeye sahip olduk. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği Türk gençliği bu emanete her zaman ne pahasına olursa olsun sahip çıkacaktır. Bu ülke toprakları asla ama asla Cumhuriyetin kazanımlarından vazgeçmeyecektir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türk topraklarındaki en büyük ve en önemli bayramdır. Bizde bu bayramı şanına yakışır şekilde hazırlamış olduğumuz programla kutladık.

Kutlama programımızda öğrencilerimiz birbirinden güzel şiirler okudu. Hazırlamış oldukları oratoryo ve koro çalışmalarını seslendirdiler.

 


Haber
:
Nihal GÖKTEPE
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Başak Baltacı
Tarih
:
01 Kasım 2016, Salı 10:30
Okunma
:
1.267 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları