Bahçelievler Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçelievler Okyanus İlkokul Öğrencileri Okul Başkanını Seçti
Bahçelievler Okyanus İlkokul Öğrencileri Okul Başkanını Seçti Bahçelievler Okyanus İlkokul Öğrencileri Okul Başkanını Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçelievler Okyanus Koleji ilkokul öğrencileri kullandıkları oylarla 16 Ekim tarihinde “Okul Meclis Başkanı” nı seçtiler.

“Demokrasi Eğitimi Süreci” içerisinde yer alan “Okul Başkanı” seçiminde amaç; çocukların demokrasiyi, seçmen haklarını anlaması ve seçmen olarak yönetimi tanıyıp bilmesinin sağlanmasıdır. Bahçelievler Okyanus Koleji’nde 16 Ekim 2015 tarihinde Okul Başkanı seçimi gerçekleştirildi.

“Okul Başkanı” İlkokul kademesinde bulunan bütün öğrenciler tarafından oy kullanılarak belirlendi. Gizli oy açık sayım ilkesiyle yapılan seçimlerde 2. 3. ve 4. Sınıfın her şubesinden bir sınıf temsilcisi belirlendi. Sınıf içerisinde gerçekleştirilen oylamanın ardından; 2-A sınıfından Nehir Duru Altın, 2-B sınıfından Gökalp Bulut, 3-A sınıfından Tunahan Çavdar, 3-B sınıfından Ayşe Meriç Günözü, 4-A sınıfından Egehan Yılmaz, 4-B sınıfından Nehir Durmuşoğlu 5 Ekim tarihinde şube temsilcisi olarak belirlendi.

Ardından şube temsilcileri için propaganda süreci başladı. Propaganda sürecinde gerek hazırlanan pankartlar gerekse seçim slogan ve vaatleri öğrenciler için oldukça eğlenceli ve ilgi çekici oldu. Yapılan oylama sonucunda ise 3-B sınıfı temsilcisi Ayşe Meriç Günözü okul başkanı seçildi.

 


Haber
:
Nihal GÖKTEPE
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Bircan AKMERCAN
Tarih
:
29 Mart 2016, Salı 08:50
Okunma
:
2.019 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları