Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Velileri Kahvaltıda Buluştu
Ortaokul Velileri Kahvaltıda Buluştu Ortaokul Velileri Kahvaltıda Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi velileri, 20 Ekim 2012 Cumartesi ve 12 Ocak 2013 Cumartesi günü düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler.

Okyanus Kolejleri'nde yalnız öğrenciler için değil veliler için de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi velileri, 20 Ekim 2012 Cumartesi günü Aqua Florya AVM Mado'da gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldiler.

Ortaokul Müdür Yardımcıları Nilay Coşar ve Kaan Sezgin'in ev sahipliğini üstlendiği kahvaltı organizasyonunda veliler; müdür yardımcıları ve sınıf öğretmenleri keyifli bir gün geçirdiler.

Açık havada deniz manzarasına karşı yapılan kahvaltının ardından içilen kahveler eşliğinde hoş bir sohbete dalan veliler, birbirleriyle kaynaştılar.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 7. Sınıf velileri, 12 Ocak 2013 Cumartesi günü de Kasr-ı Serçehan'da düzenlenen kahvaltıda buluştular.

Ortaokul Müdür Yardımcısı Nilay Coşar'ın ev sahipliğini üstlendiği kahvaltı organizasyonunda veliler; Sınıf Öğretmenleri Zeynep Akkoyun, Sevde Yılmaz, Ceyda Uymuşlar ve Rehberlik Öğretmeni Aslı Aytaç ile keyifli bir gün geçirdiler.

Geçmişten günümüze kültürlerin ve uygarlıkların beşiği olan Mardin'in geleneksel lezzet ve sunumuyla gerçekleştirilen kahvaltı, yeni organizasyonlarda bir araya gelme dileğiyle son buldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
14 Ocak 2013, Pazartesi 14:47
Okunma
:
3.260 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları