Okyanus Kolejleri'nde öğle yemeklerinde, Anadolu mutfağının lezzetlerini içeren "Yöresel Yemek Günleri" düzenleniyor.
İnci Hazır Yemek tarafından organize edilen Yöresel Yemek Günleri, Kasım ayında Karadeniz mutfağı ile başladı.
13 Kasım 2012 Salı günü Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde öğle yemeğinde öğrenci ve çalışanlara Karadeniz mutfağının zengin çeşitlerinden oluşan menü sunuldu. Karadeniz'in yöresel giysileriyle servis yapan İnci Catering çalışanları ve Karadeniz müziği eşliğinde yenen öğle yemeği neşeli bir atmosferde geçti.
Bahçeşehir Kampüsü'nün ardından 16 Kasım 2012 Cuma günü Beylikdüzü Kampüsü'nde düzenlenen Karadeniz Yemekleri Günü, Avcılar Kampüsü'nde 20 Kasım 2012 Salı günü gerçekleştirildi. Tüm hizmetlerin yöresel kıyafetlerle sunulduğu bu özel günde, canlı Karadeniz müziği ise kulakların pasını sildi.
Etkinlik alanında kullanılan yöresel eşya ve imgeler, katılımcılara Karadeniz mutfağını tattırmanın ötesine geçerek Karadeniz kültürünü yaşattı. Karınların ve gönüllerin doymasının ardından kemençe eşliğinde horon tepilerek etkinlik son buldu. Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği’nin de katıldığı Karadeniz Günü etkinliği, büyük küçük herkesten tam not aldı.
Karadeniz Yemekleri Günü, Güneşli Kampüsü'nde 23 Kasım 2012 Cuma günü, Ataşehir Kampüsü'nde 27 Kasım 2012 Salı günü, Sancaktepe Kampüsü'nde de 30 Kasım 2012 Cuma günü gerçekleştirildi.
Okyanus Kolejleri'nde önümüzdeki aylarda diğer bölgeler için de "Yöresel Yemek Günleri" düzenlenecek.
Haber | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Editör | Esra TİRYAKİ ÇELEBİ | |
Tarih | 19 Kasım 2012, Pazartesi 15:24 | |
Okunma | 10.014 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?