Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Koleji Öğrencilerinden Hazırlıksız Konuşma Etkinliği
Okyanus Koleji Öğrencilerinden Hazırlıksız Konuşma Etkinliği Okyanus Koleji Öğrencilerinden Hazırlıksız Konuşma Etkinliği
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji öğrencileri,uygulamalı ders çalışmalarını hazırlıksız konuşma etkinliği ile sürdürdü.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Türkçe Zümresinin hazırladığı 7. Sınıflar için düzenlenen Hazırlıksız Konuşma  yarışması 01 Nisan 2013 tarihinde Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Hazırlıksız Konuşma Yarışmasında öğrenciler kura yoluyla seçtikleri konuları 3 dakikalık bir sürede doğru telaffuz, konuya hakimiyet, zamanı uygun biçimde kullanma ve ses tonu,jest ve mimikleri kullanma kriterlerini göz önünde bulundurarak seyircilere keyifli anlar yaşattılar.

Yarışmaya 7/A sınıfından Baha Belge, Sude Ebrar HAN, Burak ÖZBEY, 7/B sınıfından, Egecan GÜMÜŞTEPE, Boray Berke GÜRSOY , Emircan CENİKLİ ,7/C sınıfından Ahmet Faruk AKÇA, Güner AYHAN, Yusuf Buğra BALABAN isimli öğrenciler  katıldılar.

Yarışma büyük bir heyecan içerisinde gerçekleşti. Hem yarışan öğrenciler hem de seyirciler yarışmadan büyük bir keyif aldılar. Jüri üyelerinin oyları sonucunda Ahmet Faruk AKÇA 1., Boray Berke GÜRSOY 2. Baha BELGE 3. oldu.


Haber
:
Okyanus Web Ofis
Editör
:
Okyanus Web Ofis
Tarih
:
09 Nisan 2013, Salı 00:00
Okunma
:
2.675 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları