Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | English Street'te Yaşam Başladı
English Street'te Yaşam Başladı English Street'te Yaşam Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde geçen yıl açılan ve Londra caddelerinin minyatür hali gibi tasarlanan English Street, yeni eğitim öğretim yılında da 5. Sınıf öğrencilerinin İngilizce aktivitelerine ev sahipliği yapıyor.

Öğrencilerin İngilizce'yi aktif olarak kullanmalarını sağlamak ve İngilizce'yi gerçek yaşamla bir araya getirmek amacıyla Avcılar Okyanus Koleji'nde açılan ve Londra caddelerinin minyatür hali gibi tasarlanan English Street etkinlikleri, yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Avcılar Okyanus Koleji 5-A Sınıfı öğrencileri, 18-21 Kasım 2013 tarihlerinde, Danışman Öğretmenleri Levent Dağlı, İngilizce Öğretmeni Seda Akyüz ve İngilizce Zümresi öncülüğünde English Street etkinliklerine başladılar.

"World of Snacks"de "Apple Pie" yiyerek İngilizce konuşan öğrenciler, doğal beslenmeye vurgu çekmek amacıyla da velilerin yaptığı doğal yiyecekler "Canteen Cafe" konseptinde buluştular. Alışveriş yapıp masalarına geçen öğrenciler, bir yandan yemeklerini yerken bir yandan da İngilizce sohbet etme imkanı buldular.

Bir diğer konsept olan "T-shirt Shop"da ise öğrenciler tişört satın alıp, etkinlik masalarındaki boyaları kullanarak diledikleri İngilizce yazıları ve karakterleri kendi yaratıcılıkları ile birleştirip tişörtlere çizdiler ve eğlenceli dakikalar geçirdiler.

"Jewelry Shop"ta ise öğrenciler yaratıcılıklarını kullanarak istedikleri renklerde, boylarda ve şekillerde kendi takılarını oluşturma fırsatı buldular.

"Fun Room" etkinliğinde ise izledikleri "Angry Birds" videosu ile ilgili soruları cevaplandırarak izlediklerini anlama noktasında pratik yaptılar ve aynı zamanda da "Angry Birds" oyununu oynadılar.

5-A Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı bu ilk konsepte veliler de destek verdi. İngilizce'yi gerçek kesitlerle buluşturarak verimli etkinlikler yapan 5. Sınıf öğrencileri, yıl boyunca etkinliklere devam edecekler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
27 Kasım 2013, Çarşamba 14:53
Okunma
:
2.335 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları