Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | English Street'te İngilizce Yaşam
English Street'te İngilizce Yaşam English Street'te İngilizce Yaşam
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde açılan English Street etkinlikleri, 5-A Sınıfı'nın ev sahipliğinde devam etti.

Öğrencilerin İngilizce'yi aktif olarak kullanmalarını sağlamak amacıyla Avcılar Okyanus Koleji'nde açılan ve Londra caddelerinin minyatür hali gibi tasarlanan English Street etkinlikleri, okulun son günlerinde de sürüyor.

Avcılar Okyanus Koleji 5-A Sınfı öğrencileri, Danışman Öğretmenleri Eda Cihan öncülüğünde 23-24 Mayıs 2013 tarihlerinde English Street etkinliklerine ev sahipliği yaptılar.

İngilizce'yi gerçek yaşamla bir araya getirme hedefiyle gerçekleştirilen English Street etkinliklerinde 5-A Sınıfı öğrencileri, "Sanwich Corner"da isteğe özel sandviçler tasarlayıp İngilizce konuştular. Doğal beslenmeye vurgu çekmek amacıyla da, meyveler "Greenwich Market" konseptinde "Fruit Corner"da öğrencilerle buluştu.

Ayrıca "Sweet Corner" tatlı sohbetlere ev sahipliği yaptı. 5-A Sınıfı öğrencileri düşündürürken güldüren "Brain Boosters" konseptinde ise ziyaretçilere İngilizce ilginç sorular yönelterek Türkçe düşünmek yerine İngilizce düşünebilmeyi ve kavramayı da aşılamaya devam ettiler.

Ayrıca öğrenciler İngilizce olarak yaptıkları çekilişin gelirlerini bir hayır kurumuna bağışlayarak, paylaşımın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha kavramış oldular.

               


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
08 Haziran 2013, Cumartesi 09:05
Okunma
:
1.786 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları