Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesini Ziyaret Etti
Avcılar Okyanus Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesini Ziyaret Etti Avcılar Okyanus Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesini Ziyaret Etti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 5. Sınıf Öğrencilerine "Canlılar Dünyasını Gezelim ve Tanıyalım" Ünitesi Kapsamında Tıbbi Bitkiler Bahçesine Gezi Düzenledi.

5. Sınıf öğrencilerine "Canlılar dünyasını gezelim ve tanıyalım." ünitesi kapsamında tıbbi bitkiler bahçesine gezi düzenlendi. Bu gezide öğrencilerin bitki çeşitlerini görmeleri ve bu bitkileri tanımaları amaçlandı. Gezide öğrencilere bitkilerin faydaları ve kullanım alanları ile ilgili yetkili kişiler tarafından sunumlar yapıldı. Bu sunumda, "Bitki nasıl ekilir?" "Bitkinin yaşamını devam ettirmesi için neler gereklidir?"  "Hangi bitki ne amaçla kullanılır?" sorularına cevap bulmaları sağlandı. Ayrıca öğrencilere, yetkililer tarafından sürpriz yapılarak orada yetiştirilen tavuskuşu, tavuk, civciv, tavşan ve köpek gibi hayvanların yaşam koşulları gösterildi. Etkinliğin sonunda öğrencilere saksı ve tohum verilerek, kendi bitkilerini yetiştirmeleri istendi. Bu da öğrencilerde merak duygusu uyandırdı.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Veli ERMİŞ
Tarih
:
15 Nisan 2016, Cuma 16:30
Okunma
:
1.267 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları