Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus'un Münazara Şampiyonları
Avcılar Okyanus'un Münazara Şampiyonları Avcılar Okyanus'un Münazara Şampiyonları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde yapılan münazara yarışmasında 1. olan 8-A Sınıfı öğrencileri, Okyanus Kolejleri Münazara Yarışması'nda Avrupa yakası yarı finaline katılmaya hak kazandı.

Okyanus'ta münazara heyecanı devam ediyor...

Türkçe Zümresi'nin 8. Sınıflar için düzenlediği münazara yarışması, 5 Aralık 2013 Perşembe günü Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda yapıldı.

8-A ve 8-C Sınıfları arasında gerçekleştirilen "İnsanı suça kendisi mi yönlendirir yoksa toplum mu insanı suça yönlendirir?" konulu münazara şube finalinde, kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Güner Ayhan, Yusuf Buğra Balaban, Ece Mollaoğlu, Kazım Selhan Gürbüz adlı öğrencilerin temsil ettiği 8-C Sınıfı, “Toplum insanı suça yönlendirir” derken; 8-A Sınıfı ise "İnsanı suça kendisi yönlendirir" düşüncesini savundu. 

Yapılan tartışmalar sonucunda yarışmayı 8-A Sınıfı öğrencileri Baha Belge, Ecem Erol, Sena Karabulut ve Sude Ebrar Han çok az bir puan farkıyla kazandı.

Böylece 8-A Sınıfı öğrencileri Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde yapılacak olan Avrupa yakası yarı finaline katılmaya hak kazandı.

Yarı finalde, Avcılar Okyanus Koleji münazara birincisi ile Beylikdüzü Okyanus Koleji münazara birincisi finale çıkabilmek için karşı karşıya gelecekler. 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Aralık 2013, Cuma 13:35
Okunma
:
2.421 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları