Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus'ta Karadeniz Günü
Avcılar Okyanus'ta Karadeniz Günü Avcılar Okyanus'ta Karadeniz Günü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde düzenlenen Karadeniz Günü'nde, öğrenci ve öğretmenler Karadeniz yöresine ait lezzetlerin tadına vardılar.

Okyanus Kolejleri'nde öğle yemeklerinde, Anadolu mutfağının lezzetlerini içeren "Yöresel Yemek Günleri" düzenleniyor.

Avcılar Okyanus Koleji'nde İnci Hazır Yemek tarafından 28 Şubat 2014 Cuma günü Karadeniz Yöresi Şenliği düzenlendi.

İnci Hazır Yemek personeli, yöresel yemekleri yöresel kıyafetlerle sundu.

Zengin menüde; mısır çorbası, mantar kavurma, fasulye kavurma, turşu kavurma, hamsi kızartması, yaprak sarması, cevizli erişte kavurma, etli pilav, kıymalı pide ve tatlılar vardı.

Lezzetli yemeğin ardından öğrenciler Karadeniz müzikleriyle horon çekerek eğlendiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Mart 2014, Cuma 16:18
Okunma
:
5.013 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları