Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus'ta "English Street Reading" Etkinliği
Avcılar Okyanus'ta "English Street Reading" Etkinliği Avcılar Okyanus'ta "English Street Reading" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji, 23-26 Aralık 2014 tarihleri arasında English Street etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Avcılar Okyanus Koleji’nde Aralık ayı English Street etkinlikleri olarak ''Okumak '' teması belirlendi. İlk gün etkinliği olarak 23 Aralık 2014 Salı günü '' A Face In The Hole Photo '' (Fotograf Çekimi ) etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler, İngiliz Edebiyatı denilince akla gelen isimlerden William Shakespeare, Charkes Dickens ve onların en bilinen karakterleri Juliet ve Oliver Twist görselleriyle fotoğraf çektirdiler. Öğrenciler, bu aktivite ile kitaplara ve okumaya karşı merak duygularını bir kat daha arttırdılar.

Okyanus’ta İngilizce Yaşayarak Öğrenilir!

24 ve 25 Aralık 2014 Çarşamba ve Perşembe günü ise Movers, Flyers ve Ket Grubu öğrencileri için ''Telling a Story '' etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler, bu günlerde diğer arkadaşları için seçtikleri kitaplarını arkadaşlarına okuyup kahramanları canlandırdılar. Görselliğin zengin olduğu bu etkinliklerle,  hem yeni kelimeler öğrendiler hem de masal dünyasında güzel bir yolculuğa çıkma fırsatı buldular.

Avcılar Okyanus Koleji’nde son etkinlik olarak 26 Aralık 2014 Cuma günü ''Tongue Twister''  etkinliği yaptılar. Öğrenciler 'Tongue Twister ' İngilizce söyleme etkinliği ile eğlenceli vakit geçirerek etkinliklerini tamamladılar. 


Haber
:
Ayşenur SARICAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Ugur Rahma Levent Dağlı Eda Cihan
Tarih
:
06 Ocak 2015, Salı 14:40
Okunma
:
1.397 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları