Avcılar Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Avcılar Okyanus'ta 5. Sınıflar'ın İngilizce Funday Gösterisi
Avcılar Okyanus'ta 5. Sınıflar'ın İngilizce Funday Gösterisi Avcılar Okyanus'ta  5. Sınıflar'ın İngilizce Funday Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, yoğun İngilizce eğitiminde edindikleri yabancı dil becerilerini yıl sonu Funday gösterilerinde velilere sundular.

Okyanus Kolejleri'nde "İngilizce Yabancı Dil Hazırlık Programı" kapsamında eğitim gören 5. Sınıf öğrencileri, yoğun yabancı dil eğitimini başarıyla tamamladılar.

Avcılar Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri, 30 Mayıs 2014 Cuma akşamı yabancı dil becerilerini muhteşem bir sahne şovuyla birleştirip Funday etkinliklerinde sahnelediler.

5-A, 5-B ve 5-C Sınfı öğrencileri, Danışman ve İngilizce Öğretmenleri Levent Dağlı, Eda Cihan, Metin Yılmaz ve İngilizce Zümresi önderliğinde yıl sonu gösterilerinde eşsiz bir sunum hazırladılar.

Sahnede yabancı dillerini kullanarak, hazırlanan kareografilerle seyirciyi gösteri sonunda ayakta alkışlatan öğrenciler, bir yıllarını Avcılar Okyanus Koleji’nde geçirmenin meyvelerini toplamış oldular.

 

Şarkı ve Skeçlerle Renkli Gösteriler

"What makes you beautiful?" isimli şarkıyla başlayan programı öğrencilerin sunması da ayrıca dikkate değerdi.

Gösterilerde 5-C Sınıfı "Fire Practice", 5-A Sınıfı "Jealousy", 5-B Sınıfı "Birthday" skecini canlandırdı.

5-B Sınıfı "Fairy Tale" şarkısını söylerken, 5-C Sınıfı öğrencileri de Quiz Show sundu.

5-B Sınıfı'nın "Tea Break", 5-C Sınıfı'nın "Ticket Inspector" skeci ile devam eden programda daha sonra, 5-B Sınıfı "Hey Brother" şarkısını söyledi.

5-C Sınıfı "Good English" skecini canlandırırken, 5-B Sınıfı "What does the fox say?", 5-A, 5-B ve 5-C Sınıfları da "Life is life" şarkısını söylediler.

Program içeriğinde öğrencilerin kendil yazdığı skeçlerin yer alması, bir yılın nasıl verimli geçtiğinin göstergesi ve öğrencilere gurur kaynağı oldu.

Gösteri sonunda ayakta alkışlanan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik eder, velilerimize katılımları için teşekkür ederiz...


Haber
:
Fatma YILMAZ AKIN
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Haziran 2014, Cuma 10:26
Okunma
:
2.210 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları